Nordea billån

Dersom du ønsker å kjøpe bil, kan du finansiere kjøpet med billån fra Nordea. Nordea billån er trygt og med en nedbetalingstid på inntil 10 år. Du får finansiell frihet og trygghet mot heftelser, som er svært viktig når du skal kjøpe bil. Ved å bruke Nordeas billånskalkulator kan du regne ut lånet som fungerer for deg. Her kan du lese mer om Nordea billån.

Hvordan søke om billån?

Du kan enkelt søke om billån på Nordeas nettsider. Her blir du sendt til et formular der du fyller inn hva du skal kjøpe, prisen på kjøretøyet, eventuell egenkapital og nedbetalingstid. Du blir deretter presentert med noen lånedetaljer, og blir bedt om å fylle ut litt informasjon om deg. Nordea foretar en kredittvurdering og sender den til deg elektronisk. Når du har fått godkjent lånet kan du kjøpe bil og kaskoforsikring i navnet til den som blir låntaker og bileier, og sende signerte lånedokumenter, kjøpekontrakt, forsikringsmelding og midlertidig vognkort til Nordea.

Hvor mye kan du låne?

Med Nordea billån kan du låne inntil 100% av kjøpesummen på bilen og trenger derfor i utgangspunktet ingen egenkapital. Velger du dermed en nedbetalingstid på over 8 år, anbefaler de at du har en egenkapital på minimum 10%. Ønsker du å kjøpe veteranbiler, er det krav om 20% egenkapital. Ved å søke om Nordea billån med en samboer eller ektefelle, vil du ha økt sjanse for å låne det beløpet du ønsker.

Nordea billån er et gunstig alternativ for deg som ønsker et trygt og godt lån.