Instabank

Instabank er en heldigital bank som fokuserer på unike, innovative og effektive løsninger. Dette er et relativt unikt konsept da alt foregår på nett. Banken kom først på markedet i 2016 og har klart å opparbeide seg en bred kundeportefølje. Det er tydelig at nordmenn har savnet gode digitale løsninger.

 

Selv om alt foregår på nett, legger Instabank stor vekt på kundeservice og skreddersydde tjenester. Målet er alltid å finne en løsning som passer hvor hver kunde, å kunne hjelpe dem med å oppnå sine drømmer og ambisjoner. Denne taktikken har virket, da Instabank nå konkurrere med noen av landet mest anerkjente og største aktører.

 

Vi skal se nærmere på noen av tilbudene og rentene til Instabank, samt hvordan de måler seg med andre aktører på markedet. Det er alltid spennende når nye finansielle tjenester blir etablert, slik at aktørene må konkurrere om å gi kunden de beste tilbudene.

Låneformer

Den heldigitale banken har lagt sitt hovedfokus på lave renter og lån. Dette er kategorien av tjenester hvor du finner flest tilbud og muligheter. Instabank byr på forbrukslån, refinansiering så vel som lån til kjøretøy og båter. Likevel er det forbrukslånet og refinansieringslånet som er de mest populære alternativene.

 

Instabank ønsker å gi best mulig kundeservice, selv om de opererer digitalt. Med tanke på hvor mange kunder banken har klart å opparbeide seg, kan vi trygt si at fokuset på kundeservice har lønnet seg. De jobber hardt for å finne lån og løsninger som er skreddersydd for hver enkelt kunde.

 

Andre finansielle tjenester og tilbud

Instabank byr på en rekke muligheter innen sparing, kort og lån. Her kan du blant annet søke om deres Instapay Mastercard, et unikt kredittkort med meget gode rente. Dette er et kort laget direkte av Instabank, og med en rente på kun 14,9 %, er det ikke rart at dette har blitt så populært. Med en slik rente kan Instabank også skilte med en av Markedets laveste renter på kredittkort.

 

Kredittkortet er ikke den eneste fordelen med Instabank. Deres ordninger innen sparing er også særdeles gode, og her får du også gunstige renter. Digitale løsninger er en gjenganger hos Instabank, og du kan starte med din sparing helt enkelt og digitalt. Dersom du ønsker å ta nytte av dette tilbudet, kan du enkelt fylle inn et skjema på nettsiden. Sparingen starter med en rente på 1,80 %, hvilket er lukrativt.

Fordeler og oppsummering

Hvorvidt du mener at en heldigital bank er en fordel eller ikke, er helt opptil deg. Men dette er et tilbud mange nordmenn har ventet på, noe som gjenspeiler seg i hvor raskt Instabank har klart å opparbeide seg et bredt kundemarked i Norge. Her kan du nyte godt av markedets laveste renter på blant annet kredittkort, samt gode vilkår på sparing og lån.

 

Du behøver aldri mer å dra til en fysisk bank dersom du velger du Instabank, her skjer nemlig alt digitalt og over nett. Selv når du skal sende inn søknader om lån eller finansieringsbevis, og når du skal signere dokumenter og avtaler – alt skjer digitalt. Detter en innovativ tjeneste med skreddersydde løsninger for alle og enhver.