Lendo

Lendo er en lånemegler som hjelper kunder med å refinansiere dyre forbrukslån, kredittkortgjeld og gamle smålån. Dette er finansagent som samarbeide med en rekke ulike banker, slik at deres kunder kan få de beste tilbudene på markedet. Lendo hjelper kunder med å sende ut en søknad om refinansiering, og deretter kan kunden sammenligne de forskjellige tilbudene og velge det lånet med best vilkår.

Blant bankene som samarbeider med Lendo, kan vi nevne: MyBank, Gjensidige Bank, Ikano Bank, Svea Finans, Nordax, Santander Consumer Bank, Avida, EasyBank, Bank2, re:member, Instabank og BraBank. Dette er kjente aktører som alle jobber for å gi deg de beste rentene og vilkårene på ditt refinansieringslån.

Lendo er en trygg og sikker finansagent, regulert av retningslinjene utstedt av Finanstilsynet. De har flere gode aktører i ryggen, blant annet Schibsted-konsernet. Lendo er nemlig eid av Schibsted, et av Nordens ledende mediekonsern. De eier ikke bare Lendo, men også VG, Finn-no og Aftenposten. Du kan derfor være trygg på at dette er en låneagent som har alt på det rene. 

Finansielle tjenester

På Lendo kan du både søke om forbrukslån så vel som refinansieringslån. De tilbyr også en unik portal for kunder som ønsker å refinansiere med fast eiendom som sikkerhet. For å kunne dra nytte av tjenestene, må du være over 18 år. Dette er et godt tilbud for de som ønsker å refinansiere med en lav rente.

Ettersom Lendo sender ut søknaden din til et mangfold av kjente og etablerte banker, finnes det også muligheter for de som har inkassogjeld eller betalingsanmerkninger. Du kan selvfølgelig gjøre jobben på egenhånd, men det tar lang tid å skrive ned individuelle søknader til bankene. Med hjelp fra Lendo kan du lene deg tilbake og la tilbudene komme til deg.

Oppsummering og fordeler

Lendo er en finansagent som samarbeider med flere av Norges mest kjente banker. Dersom du ønsker å refinansiere gamle lån og dyr gjeld, kan du få gode tilbud og renter her. Lendo hjelper deg med å sende ut søknader og gjør store deler av jobben for deg. Dette er en uforpliktende tjeneste, hvilket er en stor fordel.

Etter du får tilsendt tilbudene, kan du ta 30 dager på å bestemme deg for om du ønsker å takke ja til dem eller ikke. Tilbudene kommer innen 24 timer, hvilket er uhyre raskt. Prosessen er helt kostnadsfri og åpner dører for de som sitter med inkassogjeld og betalingsanmerkninger.

Lendo er strengt regulert av finanstilsynet og har flere anerkjente aktører i ryggen. Du kan derfor være helt sikker på at alt foregår innen sikre rammer. Med et refinansieringslån, samler du alle dine gamle lån under ett. Du kan derfor spare mye penger på å unngå gamle, dyre renter.

Hvis du er på jakt etter en låneagent som samarbeider med kjente banker, vil Lendo være et godt alternativ. Tjenesten er kostnadsfri og du får tilbudene servert innen 24 timer. Så lenge du er over 18 år og fyller kravene til bankene, kan du spare mye penger på innfri gammel gjeld med et refinansieringslån.