OppFinans

Når Nordea Direct Bank Asa ønsket å lansere en ordning som fokuserte på forbruksfinansiering, skapte de Opp Finans. Dette er et helt unikt tilbud fra Nordea – en kjent og kjær aktør som har bydd på finansielle tjenester til nordmenn i en årrekke. De er en av de beste aktørene innen forbruksfinansiering, og derfor ville de lage et finansieringstilbud som fokuserte på nettopp dette markedet.

 

Når det gjelder forbrukslån er Opp Finans blitt en spesialist på markedet. Målet til tjenesten, er å kunne gi kundene helt unike og skreddersydde løsninger. Slik håper de å bistå kundene med å rydde opp i gammel, dyr gjeld, eller oppnå drømmene sine. Opp Finans kan skilte med ekstremt konkurransedyktige priser, samtidig som de finner lån som er spesialtilpasset for kunden.

 

I hovedsak tilbyr Opp Finans to finansielle tjenester, både forbrukslån og refinansiering. Et forbrukslån er et usikret lån som du kan bruke til akkurat det du vil. Et refinansieringslån er et lån som hjelper deg med å rydde opp i gammel dyr gjeld.

Lån og tjenester

Du har to muligheter hvis du ønsker å ta opp et lån fra Opp Finans. Her kan du velge mellom et refinansieringslån og et forbrukslån. Mange velger å se til Opp Finans når de skal ha et forbrukslån, etter prisene er gode og aktøren er ekspert på feltet. Et slikt lån kommer som oftest med noe høyere renter enn andre lån, og derfor er det viktig å finne et godt tilbud.

 

Et forbrukslån er som regel usikret, hvilket betyr at banker ikke tar pant i dine faste eiendeler. Derfor er de avhengig av å gi høyere renter på slike lån, ettersom de ikke har noen sikkerhet i deg som kunde. Et forbrukslån kan brukes til mye og mange velger en slik løsning når de skal pusse opp hjemmet eller hytta.

 

Refinansieringslån derimot, er et lån du tar opp for å innfri gammel gjeld. Ofte er denne gjelden bestående av dyre smålån, gamle kredittkort eller ubetalte forbrukslån. Fordelen med et refinansieringslån er at du kan samle alle lånene i ett. Da slipper du å betale renter og gebyrer på flere ulike lån, og heller kun ha ett eneste lån å forholde deg til.

 

Et refinansieringslån er ofte nøkkelen ut av økonomiske kriser, og det er en fin måte å få ryddet opp i økonomien på. Opp Finans tilbyr helt uforpliktende lånesøknader, slik at du kan få et tilbud du kan sammenligne med andre aktører. For en mer oversiktlig økonomi, vil et refinansieringslån komme godt med.

Oppsummering

Opp Finans er et helt unikt finansieringstilbud, skapt av Nordea. Her er målet å gi kundene skreddersydde løsninger som hjelper dem med å rydde opp i gammel gjeld, eller realisere nye drømmer. Med deres gode forbrukslån kan du endelig pusse opp kjøkkenet, og med refinansieringslånet kan du spare mye penger på å samle gammel gjelden.

 

Du kan være sikker på at du får et lån som tilpasset din økonomi og dine behov. Med dette mottoet har Opp Finans klart å opparbeide seg mange fornøyde kunder, og de skiller seg ut som en ekspert innen forbruksøkonomi.