AXO Finans

Axo Finans

Gjennom AXO FINANS (Utales akso finans) kan brukeren søke om forbrukslån og refinansiering av smålån og kredittkort på inntil 500.000 kroner uten sikkerhet. Det er gratis å søke, du betaler ingen gebyrer før du har takket ja til å motta pengene på din konto.

Hvis du ønsker lån via Axo Finans så må følgende kriterier stilles: 

Må ha fylt 25 år.
Ingen Inkasso saker
Har bodd i Norge i over 3 år

Hvis kriteriene over ikke stilles så vil du heller ikke kunne låne penger hos AXO Finans.

Hvordan kan jeg låne penger hos Axo Finans?

Hvis du ønsker å låne penger hos Axo finans er det den enkleste måten å besøke deres hjemmeside og søke via den. Axo finans vil dermed hente inn tilbud fra en rekke banker. Etter at du har mottatt en rekke tilbud fra en menger av forskjellige banker finner du det tilbudet som passer best for deg. Husk at du ikke nødvendigvis må si ja til det første tilbudet du får. Ta deg god tid.

Hvis søknaden min blir avslått hva gjør jeg?

Hvis du får din søknad avslått og du mener dette er en feil. Så må du kontakte banken du har prøvd å låne penger gjennom. Husk uansett å se gjennom betingelsene til banken. Mange opplever at de ikke har lest dette grundig nok før de søker om forbrukslån ifra diverse banker.

Hvordan betaler jeg tilbake igjen lånet mitt? 

De fleste banker har mulighet for e faktura eller avtalegiro. Noen banker lar deg også få faktura i posten eller e-post. Dette kan variere noe ifra bank til bank. Så les betingelse til banken eller ta kontakt med de om du er usikker på hvordan du skal betale tilbake igjen lånet ditt. Det er normalt som å betale en vanlig regning.

Fordeler og ulemper med å låne penger via axo.

En stor fordel med å låne penger via axo er at du kan få tilbud på lån via flere forskjellige banker. Det er også gratis. Vi ser ikke noen store ulemper med å låne via en slik plass som dette. Pass på at du har fått med deg alt i liten skrift før du går videre med noen søknads prosesser.

Axo Finans Spam 

Har du mottat Spam som er ifra Axo Finans? Så er dette mest sannsynligvis ikke fra de. Det hender fra tid til annen at det feil personer blir samarbeidspartnere med bedrifter som Axo. Har du fått axo Finans Spam e-poster så videre send de til Axo slik at de som står bak det blir stoppet. Axo ønsker ikke useriøse samarbeidspartnere.

Hvordan tar jeg kontakt? 

Hvis du ønsker å komme i kontakt så er beste måten å gjøre dette på via deres nettsider. Dette gjelder også om du har mottatt spam eller låne tilbud som du ikke har ønsker ifra Axo. Som garantert ikke er ifra dem. De sender ikke ut tilbud til folk som ikke har vært i kontakt me de direkte og bedt om tilbud.

Hva skjer om jeg har problemer med å betale tilbake igjen lånet mitt?

Hvis du har problemer med å betale tilbake igjen lånet ditt så er den beste måten å kontakte din bank og forklare din situasjon. Det siste du ønsker er at dette skal gå over styr slik at du får inkasso og senere vil det komme trekk i lønn eller trygd.

Eff.rente fra 8,88. Eks 17,4%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 94820

Sponset lenke*