Santander Consumer Bank

Vi har mange banker i Norge, og ofte er disse norske eller skandinaviske banker. Santander er derimot en av de største bankene i verden, og har klart å opparbeide seg en god kundebase i Norge. De byr på flere finansielle banktjenester, blant annet sparing, forsikring, kredittkort og lån. Hovedkontoret til Santander i Norge, ligger på Lysaker. I tillegg har de kontor i Stavanger og hele 1 500 ansatte på tvers av landet.

Kredittkort

Santander har over 1 500 000 fornøyde kunder, og mange velger dem grunnet deres gode kredittkort-ordninger. Her kan du nemlig velge mellom tre ulike alternativer: Gebyrfri Visa, Santander Red og Flexi Visa. Førstnevnte er et gebyrfritt kort, hvor det aldri vil forekomme gebyrer. Dette gjelder også ved bruk utenfor landegrensen.

Santander Red gir deg en av markedets aller beste renter, og dette er et kort som egner seg best til store utgifter. Dette alternativet er blant bankes mest populære, grunnet de gode rentene og fordelene som kommer innbakt. Flexi Visa gir deg også mange fordeler, blant annet rabatter på elektronikk, drivstoff, sko, sportsutstyr og klær.

Forsikringer

En god forsikring er viktig, og velger du en fra Santander kan du være sikker på god dekning. Dette er et slags sikkerhetsnett som gjøre oss bedre stilt dersom en uforutsett hendelse skulle finne sted. Banken byr på to forskjellige forsikringer, både kortforsikring og Santander SAFE.

Santander Safe er et populært alternativ, og sikrer deg dersom det skulle oppstå sykdom, arbeidsledighet, permittering eller dødsfall. Ved et slikt tilfelle, vil forsikringen dekke de månedlige avdragene du har på lån. I tillegg kan du også få ekstra tjenester bakt inn i prisen, blant annet helseforsikring og advokatforsikring.

Låneformer

De mest populære lånetypene til Santander, er forbrukslån og billån. Men de tilbyr også lån innen kategoriene: Refinansiering, privatleasing, båt, ATV, snøscooter og caravan. Er du næringskunde, vil du også finne gode løsninger og fordeler hos Santander. Fellesnevneren for alle låneformene, er gode vilkår og lave renter. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor banken har over 1 500 000 fornøyde kunder verden over.

Santander kan også skilte med en av de beste rentene på markedet innen sparing. Dette vil være en trygg bank å spare i, ettersom de er en av verdens største. Du kan velge mellom sparekonto og høyrentekonto, alt ettersom hvilket behov du har og hvor mye du ønsker å spare. Her er det ingen ekstra gebyrer og ingen bindingstid.

Oppsummering

Santander er en av verdens største banker og de har gjort det godt i Norge gjennom mange år. Her finner vi mange gode tjenester innenfor en rekke kategorier, og fellesnevneren er at renten alltid er lav og vilkårene gode.

Her kan du få lån, gode forsikringsordninger, refinansiere, spare og få kredittkort. Mulighetene er mange som kunde hos Santander. Hovedkontoret ligger i Lysaker, men det er også mulig å besøke dem i Stavanger. Vi ser ikke bort ifra at de kommer til å utvide med flere kontorer etter hvert.