yABank

yA Bank, ofte kalt yA, ble etablert allerede i 2006. Fra 2015 til 2018, var yA Bank et av datterselskapene til anerkjente Resurs Bank AB. Dette er en bank med lang erfaring og flere fornøyde kunder bak seg. Derfor ble det stor begeistring når yA Bank i 2019 løste seg opp, og ble innfusjonert med det svenske morselskapet. yA merkevaren er fortsatt i live og brukes på de eksisterende produktene og tjenestene.

 

yA er kjent for å gi meget gode forbrukslån med en kredittramme på opptil 500 000 kroner. Dette er det ikke mange andre banker som kan måle seg med. Den høye grensen er langt over gjennomsnittet, og høyere enn hva vi vanligvis ser hos andre aktører på markedet. Mange tenker gjerne at med en så høy kredittramme, medfølger det også høye gebyrer, men dette stemmer ikke.

 

Lånene fra yA har alltid gode gebyr- og rentevilkår, og derfor kan de konkurrere med de største bankene på markedet. Det foreligger dog noen krav dersom du ønsker å få innvilget dette lånet. Blant annet må du være over 20 år og ha en minimum årsinntekt på 250 000 kroner. Vi finner lignende krav hos de fleste andre aktører.

 

Tjenester

Som kunde hos yA, kan du nyte godt av tjenester innen kredittkort, forbrukslån og lån. Her er det også flotte forsikringsordninger å hente, samt gode muligheter for refinansiering av gammel gjeld. Dersom du ønsker å refinansiere, vil yA hjelpe deg gjennom prosessen slik at du får bedre renter enn hva du hadde opprinnelig.

 

yA tilbyr også betalingsfri måned, noe mange kunder setter pris på. Likevel er det den høye lånerammen på 500 000 kroner som er det største trekkplasteret for mange. Generelt sier vi at jo mer du låner, jo dyrere blir det. Men ettersom yA har gode rente- og gebyr betingelser, vil du likevel kunne få et rimelig tilbud her.

 

Husk likevel at du aldri bør låne mer enn hva du faktisk har behov for, og aldri gå ut over egen betjeningsevne. Selv om yA har en av markedets beste vilkår, er et forbrukslån som regel dyrere enn andre låneformer. Dette er verdt å ta i betraktning, før du sender en lånesøknad. Banken vil alltid vurdere din betjeningsevne, men det er viktig at du også ser på hva som er en realistisk tilbakebetalingsplan.

 

Kundeservice og fordeler

yA byr på god oppfølging og ypperlig kundeservice. Selve søknadsprosessen og sidene deres er meget intuitive, og det er enkelt å forstå hvor nødvendig informasjon skal fylles inn. Dersom du søker lån gjennom deres sider, kan regne med å få svar på dagen – i noen tilfeller i løpet av minutter.

 

yA kan skilte med en av de laveste nominelle rentene på markedet og en meget høy låneramme på opptil 500 000 kroner. Dette er definitivt en fordel for mange forbrukere. Du får også tilbud gode forsikringsordninger samt flere muligheter for refinansiering og lån helt uten sikkerhet. yA er en trygg aktør med flere gode år og fornøyde kunder bak seg.