Coop kredittkort

Å handle matvarer er noe de aller fleste voksne gjør nesten hver dag, eller flere ganger i uken. Det kan være en stor utgift, særlig om man har en hel familie som skal spise. Mange jakter derfor etter gode tilbud og kampanjer når de handler inn, men hva om du alltid kunne få rabatter uansett hvilke tilbud butikken har å by på.

Medlemskortet

Dette kan virke for godt til å være sant, men det er faktisk mulig. Coop sitt kredittkort er laget for akkurat dette. Det gir alle Coop-kunder 1% ekstra bonus når de handler med kortet i en av Coop sine butikker, i tillegg til kjøpeutbytte. Man får også 0,5% bonus alle andre steder i verden, og et medlem- og betalingskort i ett. Dette er smart når man ellers har en full lommebok; alt er på ett sted. Det er heller intet etablerings- eller årsgebyr, og man får reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Dette er med andre ord et fantastisk tilbud for de som handler mye mat på Coop sine butikker, og som ønsker et kredittkort til å handle med!

Sammenligne kredittkort

Det er alltid en god ide å sammenligne kredittkort før man skaffer seg et. Dette gjør at man kan se tilbudene fra ulike utbydere, og velge det som passer best. Når man sammenligner kredittkort er det relevant å se på hvilke fordeler og rabatter man kan få hos de ulike, og hvor mye grensen er på. I tillegg er det viktig å se på renten, og velge et kort som har en god avtale. Alt dette ser man når man er inne for å sammenligne kredittkort, og dette kan være det som gjør at du velger det rette kortet.

Fordeler og ulemper med kredittkort

Som med det aller fleste her i verden, finnes det både fordeler og ulemper med å bruke kredittkort. Mange synes det gir større økonomisk frihet ettersom man selv kan velge når og hvor pengene kan brukes. Det kan også gi en rekke fordeler, ettersom noen kredittkort gir deg rabatt på enkelte kjøp, som for eksempel på drivstoff, matvarer og lignende. I krisesituasjoner kommer de også godt med. Det kan for eksempel hende bilen skal på reparasjon, og man ikke får lønn før om noen uker eller dager. Dette er noe som må betales før man kan hente ut bilen, og da er det greit å kunne bruke kredittkort.

Ulempen derimot, er at noen blir revet med, og glemmer prinsippet med kredittkort. For, selv om det potensielt kan brukes veldig mye, så er det viktig å vite at alt man låner skal betales tilbake, og at det kommer renter. Hvis man ikke betaler kredittkortregningen sin i tide vil det bli dyrt, og da er det lett å komme i en rutine der man ikke betaler. Kredittkort er et godt alternativ for de som er økonomisk stabile, og som er sikre på at de har råd og mulighet til å betale regningene sine til tide.

Et Coop-kredittkort kan være smart for deg som handler i butikkene deres, husk alltid å undersøke krav og avtaler, og sammenligne kredittkort før du bestiller et!