Anmeldelse av MiraiEx

Det er mange måter å tilbakebetale lån på og en av dem er ved hjelp av investering. Investering kan være en god forvaltningsløsning for deg som har litt ekstra sparepenger og som gjerne ønsker at pengene skal vokse fremfor at de «spises opp» av inflasjon.

Dersom du ønsker å investere pengene dine er det viktig at du husker at investering også innebærer en viss risiko. I denne artikkelen skal vi gi deg en anmeldelse av handelsplattformen MiraiEx slik at du selv kan vurdere om dette er en plattform du ønsker å benytte deg av.

Dette får du hos MiraiEx

Først og fremst er det verdt å nevne at denne plattformen er godkjent av Finanstilsynet. Det vil altså si at det er et trygt valg av handelsplattform. Hos MiraiEx får du muligheten til å handle med kryptovaluta. Kryptovaluta er en risikofylt investering og det er dermed viktig at du undersøker og leser deg godt opp på temaet før du eventuelt gjør en slik handel. Kryptovalutamarkedet opplever store svingninger og det kan derfor være en god ide å ta en titt på markedets historie for å få en viss oversikt over historikken. Dette kan gjøre det lettere for deg å forstå markedet slik at du kan ta gode valg.

MiraiEx er en norsk kryptobørs, noe som betyr at utvalget er noe mindre sammenliknet med utenlandske plattformer. I vår kryptobørs anmeldelse blir vi derfor nødt til å poengtere at dette ikke er en egnet plattform for deg som ønsker å gjøre varierte investeringer og handler. Likevel kan MiraiEx tilby følgende:

 • Gratis innskudd
 • Innskudd og investering med NOK
 • Handelsplattformen er godkjent av Finanstilsynet
 • Gode analyseverktøy som er enkle å bruke
 • 6 ulike muligheter for investering i kryptovaluta

Som du kanskje ser på denne listen så finnes det flere andre plattformer der ute som tilbyr mer varierte funksjoner, sammenliknet med MiraiEx. Likevel er det viktig å påpeke at det absolutt er en fordel at plattformen lar deg gjøre innskudd og investering med norske kroner.

Fordelene ved handelsplattformen

MiraiEx er Norges første kryptobørs og tilbyr derfor kun investering og handel av følgende kryptovalutaer:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • XRP
 • Litecoin
 • DAI
 • Cardano

Så fort du har opprettet deg en konto hos handelsplattformen så vil du få muligheten til å handle med disse seks valutaene. Ettersom plattformen har gode analytiske verktøy, er det enkelt for deg å se på historikk og danne deg et bilde av valutaen. Dermed er det mest sannsynlig lettere for deg å vurdere om kryptovaluten er en god handel eller ikke.

Den helt klart største fordelen med denne plattformen er at du kan handle med norske kroner. Det er et fåtall av andre handelsplattformer som tilbyr denne muligheten. Media har vist stor skeptisk til plattformer som MiraiEx som kun fokuserer på kjøp og salg av kryptovaluta. Grunnen til dette er at det finnes mange plattformer der ute som ønsker å svindle deg. I og med at denne plattformen er godkjent av Finanstilsynet så trenger du ikke bekymre deg for dette. Plattformen har alle regulatoriske krav i orden og du kan trygt benytte denne plattformen.